Russian Legal Translation Service

Russian Legal Translation Service

Bent u op zoek naar een vakbekwame tolk of vertaler Russisch, dan bent u aan het juiste adres. Het Russische vertaalbureau RLTS is opgericht door Jelena Thijs, professioneel tolk/vertaler sinds 1995. Door de jaren heen hebben wij een betrouwbaar en breed netwerk van ervaren Russische tolken en vertalers opgebouwd. Samen hebben wij de meest uiteenlopende opdrachten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd.

De naam "Legal Translations" zegt al dat wij op juridisch gebied de echte deskundigen zijn. Indien u een nauwkeurige vertaling van uw juridische stukken nodig heeft bent u uiteraard bij ons van harte welkom met uw: statuten, volmachten, uittreksels, contracten etc.. We verzorgen uw vertaalwerk snel en vakkundig.

Naast de juridische specialisatie heeft ons bureau zich eveneens ontwikkeld tot een technisch vertaalbureau met solide ervaring en kennis op het gebied van de machinebouw, staalbouw, zeevaart, olie-industrie etc. Zo verzorgden wij het tolk- en vertaalwerk voor de berging van de Koersk, vertalingen van de technische handleiding van een Duitse staalfabriek in aanbouw in de Oeral, de documentatie van de keuringen van branders, veiligheidsuitrusting, brandkasten etc. etc.....

Wat ons als bureau onderscheidt is de kwaliteit van ons werk en de houding ten opzichte van dit mooie, helaas niet beschermde, beroep. Alle tolken/vertalers die voor u via ons werken zijn in het bezit van een erkend beroeps diploma. Maar wat nog belangrijker is: ze hebben een grote ervaring in tolken/vertalen met zijn of haar specialisatie op een bepaald gebied.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Russian Legal Translation Service

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Russian Legal Translation Service

  • Tolken
  • Vertalen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Russian Legal Translation Service
Palmgracht 61/1
1015HL Amsterdam

+31 (0)20 3309715

Deel deze pagina

Russian+Legal+Translation+Service img