Verberne-Verhagen

Verberne-Verhagen

Accurate en professionele tekstvertaling is een belangrijke voorwaarde voor een goede internationale communicatie. Charlotte Verberne-Verhagen vertaalt voor u op nauwkeurige en betrouwbare wijze Spaanse, Franse en Nederlandse teksten op onder andere zakelijk, juridisch en financieel-economisch gebied.
Ook voor beëdigde vertalingen kunt u een beroep doen op Charlotte Verberne . Zij is ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.

Bij Charlotte Verberne Vertaaldiensten kunt u ook terecht voor een cursus Spaans op maat. U kunt kiezen voor privéles Spaans of voor lessen in een kleine groep, samen met uw partner, met vrienden of collega’s.
Het voordeel van deze opzet is dat uw cursus kan worden aangepast aan uw persoonlijke capaciteiten en interesses. Wanneer u Spaanse les wilt om u tijdens uw vakantie aan de Spaanse Costa te kunnen redden in het hotel vraagt dat immers een andere aanpak dan wanneer u een vergadering gaat bijwonen in een Zuid-Amerikaans bedrijf.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verberne-Verhagen
Generaal Chasselaan 12
5623KR Eindhoven

+31 (0)40 2481042

Deel deze pagina

Verberne-Verhagen img