Tekom Vertalers

Tekom Vertalers


Professioneel vertaalwerk, in alle talen.

Tekom verzorgt al ruim 30 jaar professioneel vertaalwerk van de hoogste kwaliteit. In alle talen en op alle vakgebieden. Daarnaast bieden wij nog een hele reeks andere taaldiensten aan; tolken, correctie, redactie en taaltrainingen bijvoorbeeld. Maar ook diensten als meertalige DTP, internationale voice-overs, bedrijfspresentaties en dergelijke.

Wij bestaan al sinds 1976 en zien onszelf als een van de pioniers op het gebied van zakelijke vertaaldiensten.

Vertalingen in elke taal en op elk vakgebied.

Tekom beschikt over een internationaal netwerk van meer dan vijfhonderd zorgvuldig geselecteerde freelance vertalers. Hierdoor kunnen we vertalingen leveren in elke taal en op elk vakgebied, ongeacht de stijl. We zijn onder andere goed thuis in land- en tuinbouw-, academisch, handels-, geneeskundig, juridisch en technisch jargon.

Double check.

Tekom werkt alleen met vertalers die native speaker zijn: ze vertalen in hun moedertaal. Dit geldt voor alle vertalingen in alle talen. Alle vertalingen worden voor levering nagekeken door een tweede native speaker. Daardoor bent u verzekerd van vertaalwerk van de hoogste kwaliteit.


Maatwerk.

Tekom verdiept zich in uw bedrijfsjargon en in uw doelgroep. Voor uw bedrijf wordt vanaf de eerste opdracht een terminologielijst bijgehouden en referentiemateriaal verzameld. Met behulp van geavanceerde software worden al uw vertalingen consistent en in de juiste toonzetting vertaald.

Tekom biedt op maat gesneden dienstverlening. Onze medewerkers bespreken graag uw persoonlijke wensen.

Taalvragen en redigeren van teksten.

Tekom beantwoordt tevens al uw taalvragen, bijvoorbeeld over spelling, grammatica of stijl. En bij Tekom kunt u ook terecht voor het redigeren en corrigeren van teksten.

Strikt vertrouwelijk.

Alle aan Tekom verbonden personen hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend en zijn dus contractueel verplicht om op geen enkele wijze enige mededeling te doen aan derden omtrent de inhoud van de documenten die zij onder ogen krijgen.

Tekom voldoet aan de NEN-EN 15038-kwaliteitsnorm voor vertaaldiensten.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Tekom Vertalers
Jupiterstraat 118
2132HE Hoofddorp

+31 (0)23 5625588

Links

Website

Deel deze pagina

Tekom+Vertalers img