Arts Vertalingen

Arts Vertalingen

Wij zijn een modern vertaalbureau en leveren hoogwaardige en betrouwbare vertalingen tegen concurrerende tarieven. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Elke vertaling wordt uitgevoerd door een vertaler met de vereiste specialisatie voor het vakgebied.

Wij bieden u algemene vertalingen, technische vertalingen, website-vertalingen en beëdigde vertalingen van uw officiële documenten. Ook kunt u bij ons terecht voor tolk-diensten. U kunt hierbij denken aan telefoongesprekken voeren middels een daarvoor betrouwbare tussenpersoon die tweetalig spreekt; zakelijke gesprekken met het buitenland; wonen in het buitenland of mogelijk een tweede huis kopen; persoonlijke gesprekken voeren met buitenlandse personen.

Verder corrigeren, redigeren, schrijven/typen van teksten. Aan de hand van uw aanvraag stellen wij een offerte op. Wij vertalen: Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Oekraïns, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds.

Arts Vertalingen gaat verder dan het vertalen alleen. Omdat we intensief samenwerken met drukkerijen is het ook mogelijk om voor een scherpe prijs uw vertalingen in grotere aantallen te leveren. Onze drukkerijen hebben kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Ze hebben minimaal een ISO 9000 certificaat, maar eventueel ook een FSC certificaat.

Services

  • Vrijblijvende offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Arts Vertalingen
Megelsum 20
5864CV Meerlo

+31 (0)478 561360

Deel deze pagina

Arts+Vertalingen img