Kreijtz Vertaaldiensten Hanneke

Kreijtz Vertaaldiensten Hanneke

Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten is opgericht in juni 2000 en heeft ruim 10 jaar ervaring in vertalingen voor overheid, bedrijfsleven en individuen. Hanneke Kreijtz Vertaaldiensten levert u (officieel beëdigde) vertalingen van het Portugees / Braziliaans / Frans naar het Nederlands. In samenwerking met native speakers wordt ook vertaald van het Nederlands naar het Portugees, Braziliaans en Frans. Zelf ben ik vertaler in de talen Portugees/Braziliaans en Frans. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Maastricht, Faculteit Tolk-Vertaler en beëdigd voor de Portugese/Braziliaanse en Franse taal. Zie ook mijn CV. Ik ben definitief als vertaler opgenomen in het nieuwe Nederlandse Register voor beëdigde Tolken en Vertalers. Ik ben tevens geaccrediteerd voor het uitvoeren van opdrachten voor het Nederlandse Ministerie van Justitie.

Mijn expertise richt zich met name op economische, juridische, medische en licht technisch-wetenschappelijke onderwerpen.

De vertaaldiensten zijn gericht op particulieren (vertaling van aktes, brieven e.d.) en bedrijven en vertaalbureaus (vertaling en correctie van teksten voor folders, handelsdocumenten, brieven, web-pagina's, juridische dossiers e.d.).

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kreijtz Vertaaldiensten Hanneke
John Coltranestraat 11
3069XK Rotterdam

+31 (0)10 4555524

Deel deze pagina

Kreijtz+Vertaaldiensten+Hanneke img