Ruslan Vertaalbureau en Tolk

Ruslan Vertaalbureau en Tolk

Welkom op de website van Monique van Schandevyl, drs. Slavistiek en beëdigd tolk-vertaler Russisch.
Ik ben sinds 1980 actief als tolk-vertaler en docent taaltrainingen. In 1996 ben ik geslaagd voor het staatsexamen tolk-vertaler Russisch. Intussen probeer ik mijn niveau nog steeds te verhogen: permanente educatie staat bij mij hoog in het vaandel.

Alle vertaal- en tolkdiensten heb ik in eigen beheer, zodat ik garant kan staan voor een snelle en accurate service. De centrale ligging van mijn kantoor bevordert tevens een vlot contact tussen cliënt en vertaler. Correctie en redactie van Russische teksten worden verzorgd door native speakers.
Een tekst vertalen is niet zo eenvoudig als het misschien wel lijkt. Bij iedere tekst komt het erop aan om alle betekenissen en nuances van de originele tekst te behouden. Dit vereist van de vertaler een goed begrip van het specifieke vakgebied of van de soort tekst.

Na jarenlange ervaring ben ik in staat zeer verschillende soorten teksten te vertalen. Hierbij kunt u denken aan juridische, commerciële, technische, medische en andere specifieke teksten.

Juridische teksten kunnen o.a. zijn: aktes burgerlijke stand, stichtingsdocumenten, certificaten, statuten, notariële aktes.

Bij commerciële teksten kunt u denken aan brieven, offertes en contracten.

Technische vertalingen kunnen bijvoorbeeld teksten zijn op het gebied van: werktuigbouwkunde, scheikunde, landbouw, zeevaart.
Mijn ervaring als vertaler heeft me geleerd een tekst zo precies en zo correct mogelijk weer te geven bij vertaling in een andere taal.

Hiervan maak ik ook gebruik bij het uitvoeren van een opdracht om te tolken.

Een goede tolk moet voldoende flexibel zijn om zowel technisch als praktisch de juiste toon te treffen. Ook hier speelt ervaring een grote rol.

Onderwerp, stijl en referentiekader kunnen immers bij het tolken zeer divers zijn.

Ik kan voor u tolken bij persoonlijke of zakelijke gesprekken, bij vergaderingen, of als u een buitenlandse klant een rondleiding geeft in uw bedrijf. Bovendien kan ik als tolk fungeren bij gesprekken tussen advocaat en cliënt of tijdens het passeren van een akte ten kantore van een notaris.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Ruslan Vertaalbureau en Tolk

  • Tolken
  • Vertalen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ruslan Vertaalbureau en Tolk
Wijnkade 68
3011VZ Rotterdam

+31 (0)10 4126068

Links

Website
-

Deel deze pagina

Ruslan+Vertaalbureau+en+Tolk img