Van der Noord Vertalingen

Van der Noord Vertalingen

Van der Noord Vertalingen is een onafhankelijk vertaalbureau, dat professionele vertalingen in en uit alle talen en op elk vakgebied levert. Al meer dan 15 jaar.
Van contracten en overeenkomsten tot persberichten, van handleidingen en gebruiksaanwijzingen tot jaarverslagen, van folders tot hele websites. Ook voor projecten bent u bij ons op de juiste plaats.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren freelance vertalers, die zeer zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Al onze vertalers bezitten de vereiste specialisatie voor het desbetreffende vakgebied. Daarbij geldt zoveel mogelijk het "native speaker"-principe: vertalers vertalen naar hun moedertaal. Onze vertalingen voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (zie het kopje "Algemene Voorwaarden"). Op verzoek wordt u een gedrukt exemplaar toegezonden.

Uw documenten zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen uw documenten uiterst vertrouwelijk. Onze vertalers hebben wij dezelfde verplichting opgelegd. Op verzoek doen wij u een getekende geheimhoudingsverklaring toekomen.

Services

  • Alleen op afspraak
  • On-line contactformulier

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van der Noord Vertalingen
De Smelen 3
5553CT Valkenswaard

+31 (0)40 2046685

Deel deze pagina

Van+der+Noord+Vertalingen img