ATM Translations

ATM Translations

ATM TRANSLATIONS is opgericht met het doel om hoogwaardige vertaalservice te leveren aan zakelijke en particuliere klanten. Dankzij globalisering is er een toenemende behoefte aan juiste en snelle vertaling van documenten. Bedrijven en particulieren die willen meespelen in de internationale arena moeten zich exact en helder kunnen uitdrukken.

ATM TRANSLATIONS kan vrijwel ieder type document vertalen. Vertalingen voor juridische − en/of technische doeleinden (handleidingen) of bedrijfscommunicatie, vertaling in meerdere talen van een website of advies bij het herschrijven van marketing teksten. ATM Translations voorziet in snelle en correcte service die u nodig heeft. Aangezien onze vertalers specialisten zijn kunnen we de juistheid van ieder vertaald document garanderen.

De taalcursussen van ATM translations geven uitmuntende resultaten en zijn voor de cursist een onvergetelijke en plezierige leerervaring.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ATM Translations
Goeman Borgesiusstraat 30
4384JP Vlissingen

+31 (0)6 38665269

Deel deze pagina

ATM+Translations img