Flextra Vertaalservice

Flextra Vertaalservice

Kan Flextra Vertaalservice u helpen de taalbarrière te overbruggen?

Flextra Vertaalservice is een eenmanszaak, opgericht door Rob Laumen. Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de Opleiding Tolk-Vertaler van Hogeschool Maastricht (die nu chic Vertaalacademie respectievelijk Hogeschool Zuyd heten). In dat jaar ben ik ook door de rechtbank van Maastricht beëdigd voor de Engelse en Nederlandse taal. Na de vertaalopleiding heb ik het propedeutisch diploma aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht behaald. Na dat ene jaar aan de universiteit en een korte periode van bezinning op mijn toekomst, besloot ik voor mezelf een vertaalpraktijk te beginnen. Ik werk sinds 1999 als freelance vertaler voor vertaalbureaus, localisation service providers (LSP's) en andere bedrijven in Nederland en het buitenland. Ik vertaal zelf alleen uit het Engels naar het Nederlands en dan voornamelijk op IT-gebied. Om klanten een breder dienstenpakket te kunnen aanbieden heb ik in 2000 Flextra Vertaalservice opgericht.

Het feit dat Flextra Vertaalservice een eenmanszaak is, biedt u als klant het voordeel dat u altijd direct contact onderhoudt met de eindverantwoordelijke voor uw project, en dat u dankzij lage overheadkosten een gunstig tarief kunt verwachten. Behalve klein zijn wij ook groot: dankzij ons netwerk van freelance vertalers leveren wij niet alleen vertalingen in en uit verschillende talen, maar ook op diverse vakgebieden, waardoor vertaalwerk op maat kan worden geleverd. Uiteraard zijn al onze vertalers gekwalificeerde native speakers voor de taal waarin zij vertalen.

Flextra Vertaalservice levert professionele correctie-, vertaal- en lokalisatiediensten aan bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties in Nederland en het buitenland. Daarbij wordt altijd gestreefd naar een hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs, of u nu een korte zakenbrief wilt laten vertalen of uw markt wilt vergroten via een website in meerdere talen

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Flextra Vertaalservice

  • Taaltrainingen
  • Tolken

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Flextra Vertaalservice
Jan Maenenstraat 33
6363AG Wijnandsrade

+31 (0)45 5778328

Deel deze pagina

Flextra+Vertaalservice img