Fluent in Finance

Fluent in Finance

Mijn naam is Willemien Rijsdijk. Sinds 2004 ben ik actief als financieel vertaler. Onder de firmanaam Fluent in Finance werk ik voor een select internationaal gezelschap van financiële instellingen uiteenlopend van beleggingsboetieks en vermogensbeheerders tot centrale banken, zowel direct als indirect (via vertaalbureaus).

Met mijn uitvoerige financiële kennis en praktijkervaring onderscheid ik mij van andere financiële vertalers. Bijna 18 jaar lang heb ik gewerkt op de beursvloer en in dealingrooms, onder meer als opleider van beursvloerpersoneel, als beleggingsanalist, broker en vermogensbeheerder. Toen moest ik vooral cijfertjes ‘vertalen’, nu staan de letter en de geest van de tekst centraal!

Zoekt uw organisatie een beëdigd financieel vertaler die de taal van de belegger, de bankier en de accountant spreekt? Een vertaler die ook snapt wat er in uw stukken staat en die de boodschap niet alleen in goed Nederlands weet om te zetten, maar ook in een voor uw doelgroep begrijpelijk jargon? Stuurt u mij een bericht, dan neem ik meteen contact op om vrijblijvend een proefvertaling maken.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Fluent in Finance

  • Vertalen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De vertaler-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fluent in Finance
Wielweg 13
3785KP Zwartebroek

+31 (0)342 462669

Deel deze pagina

Fluent+in+Finance img